Pearl OPT 0708 OptiMount voor 7 en 8 inch diepe toms

Dankzij de Pearl OPT-0708 kunt u uw toms niet alleen erg stabiel ophangen, maar komt de klank van de tom ook nog eens een stuk beter uit de verf. De OPT-0708 is geschikt voor 7 en 8 inch diepe toms.

€ 57.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Muziekwinkel Pearl Drums Akoestische drums Drum onderdelen Tomophanging
Product
 

Pearl Brush Beat Cajon zwart wit

De Brush Beat Cajon heeft een body en frontplaat van glasvezel. De voor- als zijkanten van de cajon zijn voorzien van een ruw oppervlak, waardoor hij ideaal te bespelen is brushes.

€ 199.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Muziekwinkel Pearl Drums Percussie Cajon Cajons
Product
 

Pearl TH 1030S korte tomarm chroom

Met deze korte tomarm kun je een tom onder vrijwel elke hoek plaatsen dankzij de Gyro Lock tilter. De buis heeft een diameter van 7/8 inch. Het ene deel is 5 inch lang en het andere deel 4 inch.

€ 73.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Muziekwinkel Pearl Drums Drum hardware Tomhouders tomstatieven
Product
 

Pearl CCA 5H dubbele ketting voor H 2000 Hi hat

De Pearl CCA-5A is een dubbele ketting die als vervanging kan dienen voor de Pearl H-2000 PowerShifter Eliminator hi-hat statief. De CCA-5A kan met behulp van twee schroeven op zijn plek bevestigd worden.

€ 47.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Muziekwinkel Pearl Drums Drum hardware Hardware onderdelen Onderdelen Hiha
Product
 
vacatures autobedrijf fietsenwinkel paardensport reisbureau woonwinkel Zweden Zwitserland wintersport gemeentenhuis speelgoed muziekwinkel tuinartikelen vlijmen Emiraten Hongarije Tsjechiƫ Switzerland Duitsland shop46 consumentenelektronica vacature boerenland elektrotechniek england website austria sweden website poland sport russia witgoed sexshop Italy belgium germany online maasdriel bommelerwaard politieberichten yokie gelderland france kerkdriel electro autobanden elektronica speurmachine bouwmarkt fitness