TENA Comfort Ultima Breathable 17 Stuks

TENA Comfort Ultima Breathable incontinentie inlegger voor zeer zwaar urineverlies

TENA Comfort Ultima met ConfioAir is volledig ademend, dermatologisch getest en bevordert een gezonde huid voor u of uw dierbare. De unieke komvormige kern van het incontinentieproduct biedt bescherming tegen doorlekken en voelt door het zachte materiaal aan als katoen

FeelDry en ConfioAir Technologie

De TENA Comfort Ultima Breathable zorgt voor een gezonde huid. Zo beschikt deze over de speciale FeelDry technologie van TENA. Dit houdt in dat de inlegger zelfs grote hoeveelheden urine snel afvoert naar de productkern. De urine blijft ook onder druk in de kern en blijft bij de huid vandaan. Dit zijn de belangrijkste stappen in de richting van een gezonde huid en optimaal comfort. Verder beschikken de inleggers over ConfioAir, waardoor de huid maximaal kan ademen.

Odour Neutralizer

De Odour Neutralizer vermindert het effect van ammoniakgeurtjes en zorgt voor een fris gevoel en uiteindelijk voor meer zelfvertrouwen. Zo gaat u met de TENA Comfort Ultima Breathable altijd met een zeker gevoel de deur uit.

Urine-indicator

De TENA Comfort Ultima Breathable hoeft u niet te verwijderen om vast te stellen of vervanging noodzakelijk is. De urine-indicator aan de buitenkant van het product wordt blauw in plaats van geel wanneer het tijd is om het te vervangen. Eén blik op de urine-indicator van de TENA Comfort Ultima Breathable is dus voldoende.

Easy Select kleurcodering

De absorptiecapaciteit van het incontinentieproduct wordt aangegeven door een kleurcodering en duidelijk op het product en de verpakking gedrukt om de herkenbaarheid te vergroten.

Voordelen TENA Comfort Ultima Breathable:

  • Unieke komvormige kern voor optimaal comfort
  • Dermatologisch getest
  • Beschermt perfect tegen doorlekken
  • Ook ontworpen voor gebruik met TENA Fix broekjes
  • FeelDry Technologie
  • Odour Neutralizer
  • Urine-indicator
  • Easy Select kleurcodering

€ 15.49

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Hulpmiddelen Incontinentie TENA
Product
 
vacatures autobedrijf fietsenwinkel paardensport reisbureau woonwinkel Zweden Zwitserland wintersport gemeentenhuis speelgoed muziekwinkel tuinartikelen vlijmen Emiraten Hongarije Tsjechië Switzerland Duitsland shop46 consumentenelektronica vacature boerenland elektrotechniek england website austria sweden website poland sport russia witgoed sexshop Italy belgium germany online maasdriel bommelerwaard politieberichten yokie gelderland france kerkdriel electro autobanden elektronica speurmachine bouwmarkt fitness